Reguli

Stiti ce ma gandeam azi in drumul dinspre metrou? Ca in viata, majoritatea dintre noi alegem sa respectam regulile doar atunci cand se potrivesc cu ceea ce ne dorim de fapt. Sau cand ne e prea frica, sau prea lene, sau consideram ca nu merita riscul de a deveni infractori inca o data. Si ne simtim impacati cu constiinta noastra ca am facut ceea ce trebuia. Daca n-as fi facut si eu asta de atatea ori. 🙂 E, intr-adevar, cel mai bun ascunzis si cea mai usoara alegere.

Dar e suficient sa apara o tentatie suficient de puternica, e de ajuns sa ne dorim suficient de mult ceva de dincolo de linia trasa nu demult cu atata rigurozitate, incat regulile sa para dintr-o data ceva desuet si burghez, si sa le calcam in picioare cu nonsalanta. Urmand sa ne intelegem noi un pic mai incolo cu constiinta indignata de o asemenea grozavie. Explicandu-i ca regulile respective erau oricum gresite, sau ca erau „more like a guideline, anyway”.

Cineva spunea ca “Rules are mostly made to be broken and are too often for the lazy to hide behind”. Poate ca nu e adevarat; dar eu una voi continua sa merg pe linia de tramvai… de cele mai multe ori 🙂

Reclame

Tag-uri:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: