alb

Iuhuu, si ce aventura a fost drumul pana in piata victoriei si inapoi astazi 😀 Nu mi-a venit sa cred de dimineata cand m-am trezit si am auzit harsait de lopeti afara. Voua nu va era foarte dor de zgomotul asta? De ani de zile, in nustiucate alte dimineti, imi doream sa il aud cand deschideam ochii,  si ma duceam la geam si vedeam tot acelasi gri nesuferit. Si astazi… numai alb 🙂

Si am mers cu greu pe potecute inguste printre troiene, si imi venea sa dau cu bulgari in oamenii de pe strada, sa ne umplem de zapada ca in generala. (Cumva, nu cred ca ar fi apreciat, asa ca am pastrat aceste porniri prietenesti pentru alta data). Si zgomotele se auzeau infundat, fara ecou, cum numai iarna pe zapada multa se aud. Stiti voi. Si scartait de zapada sub talpi. Si ningea intr-una si masinile nu se mai vedeau.

zapada mare

Si la intoarcere nu mai ningea, dar era asa liniste si pustiu, parca eram intr-un oras din alta lume. Ma simteam de parca venea Craciunul din nou. Si, ironic, ascultam asta in casti:

Dar nu voiam in LA 🙂 era doar o seara incredibil de frumoasa.

Reclame

Tag-uri:, , ,

Un gând despre „alb

  1. Cristian Ianuarie 5, 2008 la 2:46 pm

    E minunat cind e super zapada, nu-s masini prea multe si iti mai permiti intr-o curba sa accelerezi, tragi de volan si frina de mina; e super fun:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: